Презентация на тему "Fast food"

Like Share 571 Views

Download Presentation

FAST FOOD RESTAURANT

E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    1 of 5

Presentation Transcript

    McD efforts on minimizing environmental impact of restaurants business

    Energy efficiency in restaurants to save money and reduce our environmental impact. In 2007 and 2008, McDonald’s was ranked second among food service companies by Climate Counts, designating the company in the organization’s “Starting” category, as a “better choice for the climate conscious consumer.” McDonald’s restaurant managers are equipped with a variety of energy management tools, including restaurant energy surveys and audits, and in selected restaurants, Energy Management Systems (EMS). In 2007, McDonald’s USA was named an Energy Star Partner of the Year by the U.S. Environmental Protection Agency.

    Continue exploring ways to reduce environmental impacts of consumer packaging and waste in restaurant operations.

    Building standards to incorporate further opportunities for efficiency and innovation in the design and construction of our restaurants. McDonald’s France Beaugrenelle restaurant in Paris with an array of sustainability enhancements and environmentallythemed decor.

    McDonald’s Value We place the customer experience at the core of all we do We are committed to our people We believe in the McDonald’s System We operate our business ethically We give back to our communities We grow our business profitably We strive continually to improve

    Allowing franchisees to launch extensive experiments in food and décor, launching “I’m lovin’ it” marketing theme Providing the customers with high quality food and superior service, in a clean, welcoming environment, at a great value.

    Talented people, with diverse backgrounds and experiences, working together in an environment that fosters respect and drives high levels of engagement, is essential to continued success. McD Employee Benefits are organized into 4 categories: Health and Protection Pay and Rewards Investing Employee future Helping Balancing Employee work and life

    Employees" interests Respect - Create a diverse and inclusive culture where everyone feels valued and respected. Commitment Enhancement - Continue to enhance our employment value proposition to drive high levels of employee commitment. Talent Management - Attract, develop and retain the most talented people at all levels.

    The balance of interests among the three groups: owner/operators, suppliers, and company employees.

    McDonald’s conducts its business to high standards of fairness, honesty, and integrity. And the people are individually accountable and collectively responsible.

    Support Ronald McDonald House Charities Support World Children’s Day “ Ronald McDonald Reading Corner “, to utilize Ronal McDonald to promote early literacy. Increase financial and volunteer support to RMHC Partnerships and sponsorships Owner/Operator Involvement Disaster Relief

    Olympic Games McDonald’s Champion Kids programs More than 930 restaurants, McDonald’s China will support the kind blood donors with a free orange juice and hamburger to replenish their nutrients, upon their presentation of a blood donation certificate (Sichuan region earthquake relief efforts)

    Provide sustained profitable growth for our shareholders. Requires a continuing focus on customers and the health of the company.

    Anticipate and respond to changing customer, employee and system needs through constant evolution and innovation.

    Nowadays fast food are recognized as an unhealthy food However: their income keep on growing, because: they offer: speed, cleanliness, and delicious food. McDonalds do their repositioning from unhealthy to healthy fast food.

    Фастфуд (англ. fast food,быстрое питание) класс блюд быстрого приготовления, обычно предлагаемых специализированными заведениями. Термином «фастфуд» обозначают пищу, которую можно быстро приготовить и предоставить клиенту. Термин «фастфуд» был впервые введён в словаре Merriam- Webster в 1951 году.


    ИСТОРИЯ БЫСТРОГО ПИТАНИЯ: Быстрое питание было известно ещё в Древнем Риме. В каждом городе существовала масса закусочных и базаров, где торговали всевозможными кушаньями. Одним из популярных блюд были лепёшки из дрожжевого теста, смазанные оливковым маслом (прототип итальянской пиццы), которые также использовались как съедобные тарелки. В Китае на базарах торговали горячей лапшой быстрого приготовления (прототипом современной). В Индии, Европе и России были популярны различные лепёшки (в России также и пирожки). Индустрия фастфуда возникла в 1920-е годы в Америке. В 1921 году в Канзасе открылась компания White Castle, фирменным блюдом которой были диковинные в то время гамбургеры. Устойчивая цена (5 центов вплоть до 1946 года) и диковинность привлекала покупателей, а сомнения в безопасности продукта были развеяны в результате хитрого хода владельца компании Билли Инграма (когда специально нанятые люди в белых халатах создавали впечатление, что даже врачи покупают гамбургеры). В конце 1940-х у компании White Castle стали появляться конкуренты, из которых самым серьёзным стал McDonalds.


    «Макдоналдс» является самой крупной в мире сетью фастфуда. Одновременно подвергается резкой критике за свою насыщенную жирами и высококалорийную продукцию Развитие сети McDonalds также показывает распространение фастфуда. В 1956 году в США было 14 ресторанов McDonalds, в 1960 году 228, в 1968 году 1000, в 1975 году 3076, в 1980 году 6263, в 1984 году 8300, в 1990 году Сейчас у корпорации McDonalds больше ресторанов в 119 странах мира. В последнее время, после компании борцов за здоровое питание, призывающих бойкотировать фастфуд, продажи в США и других развитых странах стали сокращаться. Фастфуд, согласно мнению комитета по питанию Массачусеттского Медицинского Общества, особенно высококалориен, что приводит к ожирению и связанным с этим болезням. Фастфуд зачастую богат канцерогенными транс-насыщенными жирами (маргарин, комбижир). Фастфуд содержит множество жареных продуктов (картофель фри и т. п.), также богатых канцерогенами (акриламид и т. д.). Высокое содержание сахара в прохладительных напитках, булках и т. п. опасно не только своей калорийностью, но и повышением риска развития диабета и прочих болезней. Полуфабрикаты, широко используемые в сетевых фастфутах, как и другая еда «фабричного» производства, могут содержать множество химических пищевых добавок.


    Нельзя не отметить социальных причин всеобщей распространённости фаст-фуда. В наши суматошные дни далеко не каждая работающая женщина может найти время на приготовление полноценного завтрака, обеда и ужина. И фаст-фуд, способный решить эту проблему.Кажется, ну что может быть проще - забежал после работы перекусить в ресторанный дворик или же дома разогрел замороженные полуфабрикаты. Но мало кто задумывается о последствиях. Основная проблема такого питания в избытке калорий, содержании большого количества жиров и отсутствии витаминов. Производители фаст-фуда намеренно стараются сделать блюда калорийными - скушал всего один недорогой гамбургер и уже сыт. Если делать более здоровые и полезные блюда, питание неизбежно станет менее быстрым, а цена возрастет. Ещё одна проблема фаст-фуда - неправильное сочетание жиров, углеводов и белков. Обычно гамбургер, хот-дог и картофель фри запиваются холодными газированными напитками. Из-за низкой температуры употребляемого вместе с гамбургером напитка, жир, содержащийся в его начинке, моментально застывает и практически не разлагается.


    Много споров в последние годы вызывают транс-жиры, которые используются в индустрии быстрого питания. Процесс гидрогенизации позволяет из жидких растительных масел получать твердые жиры. Гидрогенизированные масла и маргарины на их основе имеют ряд преимуществ: они дешевле масла сливочного, дольше хранятся и позволяют многоразовое использование при жарке. Именно поэтому гидрогенизированный жир (транс-жир) стал основой индустрии фаст-фуда и двигателем её бурного развития. Загвоздка в том, что во время гидрогенизации происходят изменения на молекулярном уровне, и сегодня учёные уже доказали, что если пичкать свой организм бракованными транс-жирами, это приведёт к серьёзным нарушениям - сердечно-сосудистым заболеваниям, ожирению, снижению иммунитета и т.д. Так что в следующий раз, когда задумаете полакомиться гамбургером/картошкой фри/хот-догом или будете разогревать на сковородке замороженные чебуреки, задумайтесь - так ли вам безразлично собственное здоровье и здоровье вашей семьи?


    1. Сладкие газированные напитки. Они отличаются огромным содержанием сахара: в одном стакане его не менее пяти чайных ложек. Получается, что такие напитки не только не утоляют жажду, а, наоборот, её вызывают! 2. Картофельные чипсы, особенно приготовленные не из цельной картошки, а из пюре. Это смесь углеводов и жира с искусственными вкусовыми добавками. 3. Сладкие батончики. Сочетание большого количества сахара и различных химических добавок обеспечивает высочайшую калорийность и желание есть их снова и снова. 4. Сосиски, сардельки, вареная колбаса, паштеты и другие продукты с так называемыми скрытыми жирами. В их составе сало, нутряной жир, свиная шкурка занимают до 40% веса, и с помощью вкусовых добавок их маскируют под мясо. 5. Жирные сорта мяса, особенно в жареном виде. Можно привести и иные продукты, которые диетологи заклеймили позором. Сладости – они заставят нас набрать вес, поскольку в них много калорий, но нет полезных веществ. Соль - она повышает давление. Берегитесь также соли, "спрятанной" в соусах и подливках. Спиртное - не пейте больше 2 порций спиртного в день, оно содержит много калорий и мешает организму усваивать витамины. Самый здоровый вариант - красное вино. Насыщенные жиры - они содержатся в мясе, сыре, куриной коже и мороженом. Повышают уровень холестерина и способствуют увеличению веса.


    «Острый соус «Taco Bell» может отчистить до блеска монетку». Это факт. Это происходит потому, что входящие в состав уксус и соль вызывают такую реакцию. Дело в том, что данное утверждение можно отнести к любому соусу из кухни южных народов, эти компоненты там содержатся в избытке. Если данный факт вас пугает, то не ешьте много соли и старайтесь избегать уксуса. «Картофель – наиболее часто употребляемый овощ в Америке». К сожалению, это неоспоримый факт. И что самое неприятное, самая популярная форма его приготовления – это картофель фри. «Женщине весом около 64 кг. нужно идти пешком в течение 4 часов, чтобы сжечь калории полученный после поедания Хардис Фикбургер Монстр «Hardee"s Monster Thickburger». Это факт. Этот монстр в мире гамбургеров содержит калорий, что эквивалентно двум Биг Макам и 5 обычным гамбургерам. Если после этого Монстрбургера навернуть еще и картошечки фри, то получится калорий. Некоторые люди столько за день не съедают. Картофель фри повышает риск рака. Согласно исследованию голландских ученых, женщины, регулярно употребляющие чипсы и другие продукты фаст-фуда, имеют повышенные шансы на развитие рака шейки матки и яичников Картофель фри повышает риск рака Вслед за американцами резко толстеть в фаст-футах начали европейцы. Перед пиццей, гамбургерами, шипучими напитками и другими совсем не полезными продуктами не могут устоять не только американцы, но и европейцы. И последние вслед за обитателями Нового света также стали стремительно набирать вес.Вслед за американцами резко толстеть в фаст-футах начали европейцы


    Пища быстрого приготовления так же вызывает привыкание, как наркотики. Возможно, переедание - не просто вопрос самоконтроля. Любители гамбургеров, чипсов, газированных напитков и прочих деликатесов быстрого приготовления могут оказаться в тисках неистребимой склонности к ним...Пища быстрого приготовления так же вызывает привыкание, как наркотики Конгресс США принял "билль о чизбургерах" Палата представителей США приняла закон, который запрещает преследование в судебном порядке производителей продуктов, вызывающих ожирение.Конгресс США принял "билль о чизбургерах" Несбалансированная по питательным элементам пища приводит к ожирению и падению репродуктивной функции не только у людей, но и у тараканов. А недостаток пищи и партнерш портит характер обезьян. Энтомологи уже давно выяснили, как влияет рацион питания на репродуктивную способность взрослых тараканов - Патриша Мур из Эксетерского университета (Англия) показала, что сытое тараканье брюхо к размноженью глухо. Впрочем, это известно и для хомо сапиенс. Теперь доктор Мур решила выяснить, как с этим делом у тараканов, которых в юности кормили несбалансированной пищей, в сущности фастфудом. Она разделила молодых тараканьих на две группы, первую из которых кормили высокобелковым кормом для аквариумных рыбок с добавлением высокоуглеводистой овсянки. Это хорошо сбалансированная диета. А второй группе достался только корм для рыбок, но тараканьихи обеих групп могли есть сколько влезет.


    Молодые самки тараканов, не достигшие половой зрелости, внешне ничем не отличаются от взрослых особей (имаго) и называются нимфами. Когда нимфы обеих групп превратились в имаго, Патриша Мур умертвила несколько тараканьих и обнаружила, что имаго из второй группы, питавшиеся фастфудом, были значительно толще имаго из первой группы и страдали ожирением. Кроме того, выжившие имаго второй группы не стремились к спариванию, были излишне разборчивы при выборе партнера и реже производили потомство. Итак, все ясно - ожирение и пренебрежение супружескими обязанностями при использовании несбалансированной диеты обнаружено не только у людей, но и у тараканов. "Людские" качества недавно обнаружились и у таких чрезвычайно мирных обезьянок, как бразильские мирики. Никогда ранее они не прибегали к насильственным действиям против своих соплеменников, за миролюбие их даже прозвали хиппи. Но вот зоологи из Университета Сан- Паулу обнаружили, что при недостатке пищи и прекрасных дам мирики собрались в самую настоящую банду из девяти обезьян и до смерти закусали одного взрослого самца. Численное превосходство нападавших оказалось очень похожим, сообщает сайт membrana.ru, на поведение шимпанзе и, разумеется, все тех же хомо сапиенс. Троянская война ведь тоже началась из-за Елены Прекрасной и, надо полагать, прав на рыболовство на шельфе Эгейского моря.

    1 слайд

    2 слайд

    INTRODUCTION In our research work we want to know the influence of fast food to our organism. And to do this I have to advert the menu and also a process of its preparing. Everyone knows that fast food is very harmful to people’s health. In spite of it, MacDonald"s is very popular among children, teenagers and youth. We have decided to make an experiment and as an example to make out a world famous restaurant which is called “MacDonald’s”. It is also fast food. The aim of the work is to found out fast food’s influence to man’s health. Hypothesis: if MacDonald’s is very popular among people, consequently, it won’t cause damage to people’s health. Tasks: to investigate the situation, to analyze the questionnaire, to do the comparison of the prices, to sum up given information Methods: a search and close study of reference books, investigation, systematization, comparative analysis, questionnaire The object of our research is the influence of fast food and its harmful consequence to people’s health. The theoretical and practical significance of our work: it’s really useful and necessary to know more about the importance of right nourishment and using it in our real life.

    3 слайд

    CHAPTER 1 1.1. History of McDonald"s The business began in 1940, with a restaurant opened by brothers Dick and Mac McDonald in San Bernardino, California. Their introduction of the "Speedee Service System" in 1948 established the principles of the modern fast-food restaurant. The original mascot of McDonald"s was a man with a chef"s hat on top of a hamburger shaped head whose name was "Speedee." Speedee was eventually replaced with Ronald McDonald in 1963. The first McDonald"s restaurants opened in the United States, Canada, Costa Rica, Japan, the Netherlands, Germany, Australia, France, El Salvador and Sweden in order of openings.

    4 слайд

    Kroc later purchased the McDonald brothers" equity in the company and led its worldwide expansion and the company became listed Kroc was also noted for aggressive business practices, compelling the McDonald brothers to leave the fast food industry. The McDonald brothers and Kroc feuded over control of the business, as documented in both Kroc"s autobiography and in the McDonald brothers" autobiography. McDonald"s sells hamburgers, various types of chicken sandwiches and products, French fries, soft drinks, breakfast items, and desserts. In most markets, McDonald"s offers salads and vegetarian items, wraps and other localized fare. Portugal is the only country with McDonald"s restaurants serving soup.

    5 слайд

    6 слайд

    1.2. Fast Food restaurants Tasty and good-looking fast food is not good for our organism at all. Almost everybody knows that is contains a lot of calories and is very fatty. But besides this fact sandwiches, hamburgers, fried potatoes and fried chicken also contain the oxidized cholesterol. It is very bad because it is favorable for the increase of the diseases and aging. Moreover fast food also contains the number of dioxides, preservatives, and harmful lipids that are not needed by our organism at all. The easiest way out from the formed situation is to have good breakfast and to find the time for cooking breakfast by yourself. Fruits, vegetables and sandwiches made of rye bread with the boiled meat or fish will be also very good. And during the dinner at work don"t visit the nearest fast food restaurant. Instead buy something from the dairy products. Choosing yoghurt you"ll get more good and less calories than from pizza or hot dog. And you won"t feel hunger longer than from eating the fatty food.

    7 слайд

    1.3. Fat children The problem of fat children has become of great importance recently. According to statistics nowadays almost every fourth citizen of the planet suffers from obesity. And doctors are especially preoccupied by the rising statistics of children who suffer from it. If present trends are not stopped by 2032 almost the half of world"s population will suffer from obesity. And the number of children who suffer from obesity may gain the number of a million in four years already.

    8 слайд

    The consequences of the obesity epidemic have the negative influence on all spheres of life. First of all the ambulance service had to increase the hoisting capacity of cars and stretchers. Schools increased the size of desks and chairs. And crematoriums are building the wider incinerators for too fat dead people. Obesity is very dangerous for life, so, people start to fight against it and even propose to get the help of the social services. As obesity is one of the forms of overfeeding, then it is the result of inadvertence of parents. That is why the social services must start to pay attention to the problem of children overeating.

    9 слайд

    1.4. The influence of the colors Usually all buyers consider that the quality of all food is connected with the look of these products and especially with their color. Usually the yellow and golden colors are considered to be the sign of good quality. There are a lot of coloring agents and similar substances in the world, but the majority of producers choose the cheapest one. And one of such agents is E 102. In fact this substance is simply the industrial waste. Later the investigations were held that showed that 1% of the patients that suffer from the urticaria got it in the result of E 102 consumption. After this fact the new data was got according to which 20% of people had already the undesirable reaction to this coloring agent. That means the number of people the organism of which reacted to this substance increases.

    10 слайд

    1.5. The danger of obesity Obesity is one of the most spread diseases of the economically developed countries where the quarter of population has the mass of the body that exceeds the normal one in 15%. According to the forecasts of experts its level will increase in 8% more by 2010 if modern trends are not changed. In fact by 2025 there will be more than 300 millions people with the diagnosis obesity. Although obesity is defined as the plenty of fat in the organism, it is the complex state that is considered to be the chronic disease connected with the cardio-vascular system disorders and the range of other pathological disorders.

    11 слайд

    The most spread reasons for obesity are the genetic factor, the specialities of behaviour (overeating), the disorders of the endocrine system and the environment. As any other disease it is favorable for the development of many other diseases. People that suffer from obesity because of the genetic reasons have no way out. Of course it is treated but there is always the threat of this disease return. When our organism is healthy and normal, it produces the certain hormone that regulates the appetite controlling it. People who suffer from obesity don"t have the biological control that would produce this hormone that is why they eat more than they need. And it means overeating that leads to obesity.

    12 слайд

    In the conclusion I’d like to say that one of the greatest mistakes of people is eating without such necessity. The main reason for obesity is overeating because the majority of people can"t stop eating. But the problem is not even that they can"t stop eating but that they eat huge courses even when they don"t want to eat it.

    13 слайд

    2.1. Prices in different countries In the first experiment we decided to get to know that in spite of the one range of the restaurants with fast food the prices in different countries are differ. We made out three countries. They are Turkey, USA and Russia. Now look, please, at this table and diagram. CHAPTER 2

    14 слайд

    Menu Turkey, TRL (Rub) USA, $ (Rub) Russia, Rub Hamburger 39 42 27 Cheeseburger 40 45 37 Chickenburger 78 153 137 BigMac 42 93 70 Orange juice 78 63 46 Big Tasty 69 99 116 Filet-O-Fish 81 87 68 Chicken Mac Nuggets 81 87 77 Yogurt 58 90 90 Chicken Makfresh 195 135 104 Happy Meal 80 111 128 Potato 78 45 47 Salad 117 69 108 Coca-cola, Sprite, Fanta 39 57 36 McFlurry 117 81 49 Ice Cream 49 39 40 Coffee 49 39 35

    15 слайд

    16 слайд

    2.2. Survey. What do children know about MacDonald’s? In our second experiment we made a survey among the children at the age of 12 – 14. We were interested if the knew something about MacDonald’s and its harmful food for our health. You can see the questions, the table with the results and also the diagram.

    17 слайд

    1. Do you know who founded MacDonald’s? a) Yes b) No 2. Do you eat in MacDonald’s? a) Yes b) No 3. Do you know that this food is very fat and calorie? a) Yes b) No 4. How much money can you spend in one time in MacDonald’s (in rubles)? a) 10-40 b) 40-70 c) 70-100 d) 100-150 5. How many times a week do you go to MacDonald’s? a) 1 b) 2 c) 3 d) 4 e) 5 6. Do you know that this food is very harmful for your health? a) Yes b) No 7. Why do you visit MacDonald’s? (More than one variant is possible.) a) Tasty b) cheap c) fast 8. What food do you prefer to eat in MacDonald’s? a) Sandwiches b) sweets c) fried 9. What food do you prefer? a) Home-made food b) MacDonald’s 10. Have you ever had problems with your health after visiting MacDonald’s? a) Yes b) No

    18 слайд

    2.3. Home-made food and fast food: a hamburger and a French potato In the third experiment we took a hamburger with potato from MacDonald’s and a cutlet with potato from home. MacDonald’s potato and a hamburger are in the left side, home-made potato and a cutlet are in the right side. We put them into bottles and we were waiting for a month. As you can see at the photos, home-made potato became to grow musty through 6 days while MacDonald’s potato through 10 days. MacDonald’s hamburger didn’t grow musty at all and a cutlet through 6 days. It shows that almost all fast food products contain a lot of carcinogens and they are harmful for us.

    23 слайд

    Conclusion Having analyzed all facts we came to the conclusion that fast food is really harmful for people’s health. So it destroys our hypothesis about healthy fast food in MacDonald’s and everywhere. In spite of it, children love to go to MacDonald’s and we would recommend to the parents to limit the numbers of visiting such institutions. MacDonald’s is trying to do his restaurants more attractive for families with children, trying to attract more visitors to get profit. Medical statistics says that no one got anything good. It can reflect to your health. You gain unnecessary weight, problems with your inner organs, your skin and even your hair. I think that this work is very useful for me. Now I know that in spite of the attractiveness of MacDonald’s and the other restaurants of fast food it is better to eat home-made food. CHAPTER 3

    Кондратенкова Виктория / Заяц Наталия, Сазонов Сергей, Левковская Александра / Шилович Анастасия, Коваленкер Наталья

    Презентации были разработаны учащимися 10 А класса школы №135 для участия (индивидуального и в парах) в дискуссии на английском языке по теме "Healthy Food means Healthy Life" (Здоровое питание - Здоровый образ жизни") в рамках урока английского языка.

    Учащиеся пыталисьподтвердить или опровергнуть утверждение " Fast one doesn"t mean Unhealthy one" ("Быстрый - не значит вредный").

    Варианты решения оказались различными: от обзора здорового питания и блюд, не требующего большого времени на приготовление, до обзора ресторанов быстрого питания, подающих полезные и богатые витаминами блюда.

    Презентации могут быть использованы при изучении тем "Healthy Lifestil / Keeping Fit" ("Здоровый образ жизни"), "Food "("Еда")

    Скачать:

    Предварительный просмотр:

    https://accounts.google.com


    Подписи к слайдам:

    Healthy fast food ?! Кондратенкова Виктория, Заяц Наталия 10 «а» класс

    Healthy food can be ordered from the sushi bar. Choose smoked fish. To avoid poisoning, don’t eat raw fish and don’t buy a set of sushi in stores. Sushi

    The main thing - to choose dishes that will not harm your health. Can fast food be healthy?

    Take bran bread, ham, replace red fish (boiled) or chicken breast, add lettuce, slices of tomato and cucumber. Do you want a cheeseburger?

    Кондратенкова Виктория Заяц Наталия 10 «а» класс

    Healthy fast food is popular because it combines the savings of time, taste and value. Why is it popular?

    Here are just a few examples of how unhealthy and harmful food to cook perfectly normal and healthier food. Be creative, experiment and eat well! Eat well

    Предварительный просмотр:

    Чтобы пользоваться предварительным просмотром презентаций создайте себе аккаунт (учетную запись) Google и войдите в него: https://accounts.google.com


    Подписи к слайдам:

    Healthy fast food ?! Levkovskaya Sasha Shilovich Nastya

    All people know that fast food - it"s hearty, tasty and quick meal. But its drawback - the harm to health. In fact, this view is wrong! We would like to tell you about healthy fast-food. For example, about: soups porridges of fast preparation corn muesli carrot sticks.

    Porridges of fast preparation Tasty breakfast

    Soups Mandatory meal at lunch

    Boiled corn Very useful product

    Muesli bars Balanced breakfast

    Carrot sticks Useful replacement to chips

    Finally It Turns out that there is a perfect food. It is tasty, healthy and easy preparation. Therefore, a healthy fast food is very popular all over the world.

    Thank you for your attention 

    Предварительный просмотр:

    Чтобы пользоваться предварительным просмотром презентаций создайте себе аккаунт (учетную запись) Google и войдите в него: https://accounts.google.com


    Подписи к слайдам:

    Healthy fast food ?! By Sergei Sazonov 10 A

    Fast G ood (Spain) Hamburger Fried potatoes Fresh juice Salads Menu

    M enu Tiffin Tali Grilled tortilla stuffed with NAS

    Red Veg (United Kingdom)

    Mexican Burger with jalapeno peppers and guacamole Greek roll Worth a try

    Soup Stock Tokyo (Japan)

    Menu t o Bisque with lobster from Hokkaido pumpkin soup

    By saZen The End. Bon Appetit

    Предварительный просмотр:

    Чтобы пользоваться предварительным просмотром презентаций создайте себе аккаунт (учетную запись) Google и войдите в него: https://accounts.google.com


    Подписи к слайдам:

    Healthy Fast food?! Kovalenker Natalia 10a

    Sushi-dish of traditional Japanese quisine . Sushi Ingredients: - rice , - seafood , - seaweed , - cream cheese Sushi

    This is a kind of healthy fast food . It can be made of fruit o r vegetables, and can be mixed, too Fresh salad Ingredients: - red and yellow cherry-tomatoes, - mixed salad (lettuce, arugula etc.), - mozzarella cheese, - capers, - olive oil, - salt, pepper

    Fresh fruit and berries contain a lot of useful vitamins. Fruit are very tasty and also good in fruit salads Fruit

    Fresh juice can be fruit and vegetable (f or example, the juice from the broccoli, carrots, celery, tomato) Fruit juice from apples, oranges, pineapple, grapefruit is one of top-favourite breakfast drinks all over the world. Fresh Juices

    Sticks of fresh carrots are sold at McDonald"s. But it is a useful snack as they are rich of vitamins. Carrot sticks

    Thank you for your attention Presentation is prepared by Kovalenker Natalya, 10 A



Поделиться